Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romcriss Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sincronizare imobilizator pompa injectie Audi Volkswagen
150 lei
Brand
2.5L V6 Diesel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Service autorizat din Bucuresti, specializat in solutionarea problemelor de electrica si electronica auto, va ofera la un pret decent servicii profesionale de diagnoza auto, testare, programare / rescriere / adaptare / initializare / resincronizare electronica auto computerizata pe masina, pentru pompele de injectie asistate electronic BOSCH cu care sunt echipate automobilele Audi / Volkswagen cu motoare de 2.5L Diesel V6 (cod motor AKN / AKE, etc.).

Aceste operatii sunt ABSOLUT NECESARE in cazul inlocuirii pompelor sau a controller-elor sistemului de alimentare, deoarece altfel se va impiedica pornirea motorului, acestea facand parte din sistemul de securitate (antifurt) al masinii respective.

La cerere, ne putem deplasa contra-cost si la orice sediu / domiciliu din Bucuresti, Ilfov, sau din tara.

Pretul acestor servicii difera in functie complexitatea lor precum si de natura vehiculului interogat (autoturism, utilitara), pornind de la 50 RON pentru o diagnoza si de la 150 RON pentru o reprogramare / reinitializare / sincronizare, fara a include deplasarea noastra la vehicul. Odata cu emiterea facturii, la pretul serviciilor se va adauga TVA.

Programari si detalii telefonice L-V 9:30-19:30; S 9:30-13-30 (Duminica - inchis).
Din Gura in Gura